onsdag 14. november 2012

Mørketid, tantebarn og mulig tredveårskrise

Okei... Det var vel ikke akkurat meninga at det skulle gå en måned mellom hvert innlegg, men det ble nå enda slik.

Dagene går så utrolig raskt for tiden, nesten enda raskere enn før. Det merkes  vel mest ved at man tilbringer det meste av timene med dagslys på jobb. Refleks er på både til og fra jobb. Men det er jo også midtveis i november nå, så det er jo ikke akkurat noe sjokk at det er mørkt for tiden.
Men jeg kjenner nå at jeg gleder meg veldig mye til jul! I skrivende stund er det jo ikke mer enn 37 dager igjen til juleferie, og 40 dager igjen til julaften! Det betyr at det er fornuftig å begynne planleggingen av julegaver :)
Jeg kjøpte de to første gavene i oktober, og tenker at jeg skal kjøpe noen flere nå når novemberlønna kommer. Har allerede skrevet liste over hvem jeg skal gi julegave til, samt planlagt litt hvem som skal få hva. Synes det gjør shoppingen litt enklere, og jeg slipper dermed å trave rundt uten peiling på hva jeg skal finne.
Det blir også alltid noe til oss selv når det nærmer seg jul, og denne gangen slo vi på stortromma. Vi har anskaffet oss en Kenwood Major kjøkkenmaskin! :)) Hittil har vi prøvd den ut på kjøttdeig til kjøttkaker og pizzadeig, og jeg må si at det var faktisk den beste pizzadeigen vi noen gang har hatt ;)

Tante!

Jeg er så heldig! Tre herlige gutter er jeg nå tante til. Det var kjempekoselig å hilse på lillegutt og familien, et herlig besøk rett og slett. Inhalerte babylukta som bare det :)

Nå er jeg også ferdig med det heklede teppet jeg har laget til Jens! Trenger bare en vask og litt stryking, så er det klar for sending. Bilde kommer når det har kommet frem til sine nye eiere :)
Og hvis dere vil lese mer om lillegutt og familien hans, så kan dere gå inn på bloggen til søsteren min her.

I neste uke er det julebord med jobben, og i den anledning har jeg tenkt å ta meg en tur til frisøren for en ny look! Har allerede bestemt meg for hvordan jeg vil ha det, men er litt nervøs egentlig. Det innebærer nemlig å klippe av ganske mye hår... Men, nå har jeg hatt langt hår i årevis og det er på tide å gjøre noe nytt. Om det er 30- årskrisa som gjør det, er ikke godt å si :p
Får slenge ut et før og et etter bilde når det er gjennomført, så får dere andre heller si hva dere synes ;)

Nå blir det å komme seg i seng, ny dag på jobb og ny runde med trening i morgen :)

Ha en riktig god kveld/ natt :)


2 kommentarer: