tirsdag 16. oktober 2012

Tiny update :)

Da har det blitt en liten (lengre) skrivefri periode gitt! 

Har egentlig ingen unnskyldning heller, men kan vel kalle det for manglende skrivelyst og for lite action? :P

Det aller, aller viktigste som har skjedd i det siste, er at jeg var så heldig å bli tante igjen 12. oktober til en nydelig liten gutt! Lillesøsteren min og mannen ble foreldre til Jens Einar, deres førstefødte. Storebroren min har også to gutter, så nå er jeg altså tante til tre herlige gutter :)

Naturlig nok fører lillegutt med seg det at jeg sitter med håndarbeid hver kveld nå :p Jeg hekler et vognteppe som han skal få, og siden lillegutt kom til verden en uke før tiden så fikk jeg det plutselig litt travelt! 

Ganske nøytrale farger, men satser på at det blir fint til slutt :)
Hittil har jeg 21 ruter, men tror nok jeg trenger 14 stykker til før jeg sier meg fornøyd :) Håper bare det blir fint når jeg skal koble de sammen!

Til helgen reiser jeg nedover til Fræna (Møre og Romsdal, hvor jeg kommer fra) for å hilse på familien og lillegutt :) Gleder meg masse til å kjenne babylukta og til å ta (forhåpentligvis) fine babybbilder av ham :) 

Ellers skal jeg også på etterkontroll hos Trondheim Øyelegesenter etter at jeg tok laserkorrigering i februar i år. Skulle egentlig på kontroll i august (6- måneders kontroll) men kan vel si at august kom og gikk sammen med september før jeg kom på at jeg måtte bestille time selv. Distré til tider! :) Jeg har forsåvidt ikke hatt noen problemer etter operasjonen, så satser på at det går finfint.

Men nå skal jeg fortsette med vognteppet slik at det forhåpentligvis blir ferdig til jeg skal hjemover!

God kveld!

4 kommentarer:

 1. Blir så fint d teppe :)
  Gler me t å treff d igjen å og at Jens Einar blir kjent me d :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du synes d! :) Gleda me t d e ferdig i å ;) Ja d bli kjempekoselig å sjå dåkkår igjen, og hilse på fine, lille nevøen min :)) <3

   Slett
 2. Svar
  1. Takk for d, Karo! D e kjempekos :))

   Slett