mandag 10. september 2012

Kveldssyssel og snikende panikk

Se der ja, plutselig har det gått ei good stund siden forrige innlegg! Igjen...

Som en kollega av meg sa i dag: "No e d berre 105 daga igjen t julaftan!" Ehm, what!? Altså, 15 uker igjen til jul og 112 dager igjen av året...! 
Men, jeg skal innrømme at jeg allerede har bestilt den første julegaven. Grunnen er rett og slett at jeg kom over et godt tilbud som jeg bare måtte benytte meg av :)

Men når vi først er inne på telling her, så kan det nevnes at det bare er 23 uker og 5 dager (166 dager) igjen til jeg runder 30 år! HJELP!!! Ikke tro at jeg fysisk har telt meg frem til dette altså, for det gidder jeg faktisk ikke. Jeg har jukset og brukt easysurf til å regne ut for meg :)

Nei, jeg går heller over til et mer hyggelig tema.
Kveldene hjemme tilbringes stort sett i sofaen med noe produktivt i hendene. Jeg har fått dilla på lyslyktene jeg har lært meg å lage (disse kan dere se her), men siden det nå er blitt høst så blir det mer praktisk produksjon også. Jeg har derfor startet å strikke labber igjen :)
Fine? :)

Jeg har som regel brukt to rett - to vrang i labbkanten, men prøvde nå med en rett og en vrang som Petunia gjør i sin oppskrift. Den første labben er nå snart ferdig, holder på med tåfelling nå :) Er en god stund siden sist jeg strikket labber, men kjenner at det var morsomt å gjøre det igjen! Skal legge ut et nytt bilde når den har fått seg make ;)

God kveld videre folkens, nå er det leggetid for de gamle :)

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hehe, takk ;) Jeg er ikke så kresen på mønsteret, så det blir stort sette enkle labber ;)

      Slett