onsdag 29. august 2012

Tiden flyr!

Jøss, 9 dager siden forrige innlegg allerede...!
Er det bare meg, eller fyker livet forbi av og til uten at man rekker å få med seg hva som skjer?

For meg er det rett og slett slik: Sooo much to do, sooo little time! Og da mener jeg ikke at jeg har så utrolig mye å gjøre, men heller at det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og helst på en gang :p Som tidligere nevnt liker jeg å lese bøker, hekle, strikke, bake, lage mat, dra ut og oppleve ting, fotografere og... og... og... 

Skulle nesten ønske jeg hadde sånne:Så derfor er jeg en av de merkelige menneskene (ja vi er flere!) som faktisk ser frem til pensjonistlivet :p Da planlegger jeg å pakke sammen alt og flytte til Spania, hvor det skal plantes appelsin og sitrontrær i hagen, man kan sitte på verandaen og ta seg et glass vin til frokost om man har lyst til det. Altså gjøre akkurat det man har lyst til, og ha tid til det. 
Men jeg har jo en 36 år igjen ca før jeg kommer så langt, så jeg kommer vel til å gjøre mitt beste for å ha et godt liv i mellomtiden også :)

Men, for å komme inn på det jeg faktisk har gjort da :)

Fredag hadde vi et hotellopphold igjen gitt! 
Siden vi hadde 2 års forlovelsesdag den 21. august så bestilte jeg en overnatting i gave til sambo, på Rica Nidelven Hotel!


Veldig fint hotell, hvor vi hadde utsikt ut over Nidelven fra femte etasje i den bakerste delen av hotellet (helt til høyre). Vi koste oss med middag på Nattergalen  og deretter fortsatte kvelden i hotellbaren på Rica. 

Lørdag tok vi det med ro, for på søndag skulle jeg på tur til Kiel med jobben :) Herlig å ha sånne turer hvor vi møter andre kollegaer fra samme firma. Vi møtte på jobb søndag kl 07.30, nøyaktig 28 minutter etter at jeg faktisk sto opp! Jeg hadde nemlig glemt å sjekke hvilken dag jeg satte alarmen på, noe som endte med at den sto på feil dag og jeg våknet med et hopp kl 07.02. BRUTALT! Heldigvis var jeg ferdigpakka, så jeg satt i taxien 8 minutter etterpå ;) Vi tok videre maxitaxi ut til Værnes og deretter fly til Gardermoen før vi ble fraktet til Hjortneskaia og båten Color Fantasy. Fikk shoppet litt og kjøpt litt på kvota før det var hjem igjen tirsdag (i går). Herlig med et lite avbrekk, må jeg si! :)

Men nå er det tilbake til hverdagen igjen, og nå er det vel ikke så veldig mye spennende som skjer fremover heller.

Ikke før i oktober iallefall, for da skal jeg bli tante igjen. Det gleder jeg meg til!! :))

Så til neste gang; ha en finfin tid videre :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar