onsdag 15. august 2012

#bloggerDersom jeg skulle ha twitret alt jeg har gjort de siste dagene, så hadde det blitt mange #tags. Men, det kan det jo vel å merke bli her også etter hvert som jeg skriver.. Men jeg jo heller ikke på Twitter, så dette klarer seg.

Jeg bestemte meg for at siden det var meldt så bra vær denne uka, så skulle jeg ta meg et par dager fri. Og da er det jo veldig greit å ta fri mandag og tirsdag :) Det bli som en skikkelig langweekend, også er det bare tre dager på jobb før det er helg igjen. Smart, ikke sant? :)

Jeg føler selv at jeg har fått gjort masse i løpet av helgen og de to feriedagene, samtidig som at jeg liksom ikke har fått gjort alt jeg hadde lyst til. Typisk altså!

Men jeg har da fått kost meg masse i sola og slappet av, fått oppdatert meg på posten (merkelig hvordan den hoper seg opp av og til), heklet ferdig noe hysjhysj (det er det en liten stund til iallefall! :)), fått sett masse episoder av Private Practice, og vi har GRILLET! (ja, vi har endelig innviet kulegrillen, som for øvrig var et lite bannskap å sette sammen..)

Jeg og sambo har også hatt noen kjæresteturer til Solsiden, som er Trondheims svar på Aker Brygge. Vi har kost oss masse og gjort akkurat det vi har hatt lyst til :)


Nå skal jeg kose meg videre med denne onsdagskvelden, og krysser fingrene for en herlig Vikinglotto- premie inn på kontoen de nærmeste dagene ;) Hadde jeg vunnet storpotten der, så skulle jeg seriøst sagt hasta la vista til Norge og flyttet til Spania! Så vi får se ;)

Happy Wednesday! :)

2 kommentarer:

  1. Heklet noe hysjhysj??. Blir jo meir og meir nyskjerri på ka d e fer nokka du laga.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehehe ja d vil i tru du blir ;)

      Slett