onsdag 11. juli 2012

Ikke så kreativ som planlagt

Joda, hadde tenkt jeg skulle gjøre både det ene og det andre i dag. Meen, jeg ombestemte meg. Finvær har det vært i dag også, og jeg har vært inne hele dagen. Angrer litt nå selvfølgelig :p

Ellers så skjer det ikke mye.Skal tilbake på jobb på mandag, etter to herlige uker med ferie. Været er knapt nevneverdig, men jeg har iallefall fått lest litt! Har lest Potensgiverne av Karin Brunk Holmqvist, en humoristisk bok som handler om to eldre søstre som pga en ny nabo bestemmer seg for å modernisere huset (få innendørs do). For å finansiere dette får de en idé om at de kan starte med postordresalg av potensmiddel. Denne leste jeg ut på en dag, dvs en togtur til Lillehammer på 4,5 time :)

Her er boken:

Nå leser jeg Skumringstimen av Johan Theorin. Den kommer også fra Sverige og handler om en liten gutt som forsvinner sporløst en tåkefull dag. Boka følger morens søken etter å finne ut hva som skjedde med sønnen for over tyve år siden, og at hun endelig kan slå seg til ro med det. Boka er utrolig spennende, og jeg har nå kommet til side 186 :)


Så sånn går nå dagene :) Har flere bøker som venter på meg, og satser på at jeg får tid til å lese de også etter hvert :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar